Batman is feltűnik a Suicide Squadban

2016.04.11. 09:06

Lehet, hogy csak én dimenzionálom túl, de komoly dilemmában lehet most a Warner. Ott volt a Deadpool, a film, amitől nem vártak csodát, le is csapták a költségvetését, mégis a filmtörténelem egyik legtöbb pénzt hozó korhatáros filmje lett, a rajongók pedig nagyrészt imádták. Aztán ott van a gigantikus Batman v Superman, ami annyiba került, mint egy kisebb ország éves költségvetése, rengetegen mentek megnézni, viszont azért annyira nem lett elsöprő kritikai siker, ráadásul a második hétre elég durván megcsappant a nézettsége.

Most augusztusban viszont érkezik a Suicide Squad – Öngyilkos osztag, ami a két film közé próbálja belőni magát: szeretne vicces meg szókimondó lenni, közben világsztárok játszanak benne, a marketingjét meg úgy nyomják, hogy lassan kinyitom az ablakot, és beszáll egy új forgatási beszámoló Jared Letóról. Ha igazak a hírek, a már kész filmhez még hozzáforgattak pár jelenetet nemrég, hogy még viccesebb legyen, gondolom, hogy inkább a Deadpoolhoz közelítsen, ne a Batman v Supermanhez.

Suicide Squad – Blitz Trailer - Official Warner Bros. UK

Ami azért érdekes, mert egy világban játszódik az utóbbival, a Suicide Squad új előzetesében ugyanis feltűnik Batman, ahogy a saját autójára csimpaszkodik. Vagy legalábbis egy Batman-ruhás ember, tudja a fene. Viszont ez megerősít egy csomó forgatási pletykát, szemtanúk arról számoltak be, hogy a forgatási helyszínen, Toronto utcáin látták a Batmobile-t száguldozni. Ha jól láttam, Batman feltűnik még egyszer, amikor fejest ugrik a vízbe, de ki tudja, lehet, hogy az is csak a Batman-ruhás tréfamester lehet.

A Suicide Squadot augusztus 5-én mutatják be az Egyesült Államokban, pontos magyar premierdátum még nincs.