Alakul már a Tupac-film

2016.04.27. 14:15

Eddig keveset lehet tudni az All Eyez On Me c. önéletrajzi filmről, ami a legendás rapper, Tupac Shakur életét dolgozza fel. A film valamikor novemberben kerül a mozikba, de előzetes híján csak egy most kiszivárgott felvétel alapján lehet találni, hogy milyen a lesz a film. Az apró részletből kiderül, hogy Demetrius Shipp megdöbbentően hasonlít a nagyon korán elhunyt rapsztárra.

A jelenetet Instagramra töltötték fel, de onnan hamar lekerült. Szerencsére az Uproxx valami cseles trükkel ismét elérhetővé tette. A videón látható jelenetet egyébként egy 1994-es interjú inspirálta, amit Tupac adott a szexuális erőszakkal kapcsolatos tárgyalása alatt.

A Straight Outta Compton sikere egyébként óriási lökést adhat a hiphop kultúra filmes megvalósításának, az All Eyez On Me ezért a lehető legjobb időben érkezik. Ugyan Demetrius Shippet bevallottan azért választották a szerepre, mert megdöbbentően hasonlít a rapperre, de ki gondolta volna, hogy Ice Cube fia szintén hasonló hozzáállás után mégis képes lesz remek színészi játékra.

A filmet a rapvideókban elég járatosnak számító Benny Boom rendezi, és Tupac mellett olyan ikonikus karakterek is feltűnnek benne, mint Biggie Smalls, Dr. Dre vagy Faith Evans. Addig pedig pörögjön az All Eyez On Me album.