A Star Wars főhősnője második világháborús filmet forgat

2016.04.27. 10:56

Daisy Ridley szorgosan építgeti karrierjét azután, hogy a tavalyi év végén berobbant a Star Wars: Az ébredő erő főszerepében, most érkeznek a hírek arról, hogy milyen projektekben kívánja megmutatni magát. Múlt héten írtunk arról, hogy szerepelni fog a JJ Abrams produceri felügyelete mellett készülő Kolma című romantikus fantasyben. Az újabb hír, hogy a fiatal angol színésznő egy második világháborús dráma, a The Lost Wife főszerepét is megkapta.

Az Alyson Richman regényéből készülő adaptációban Ridley egy Lenka nevű fiatal zsidó művészlányt játszik a háború előtti Prágában. Beleszeret a legjobb barátja bátyjába, ám sorsuk tragikus fordulatot vesz, mikor megérkezik a náci sereg a városba. A háború szörnyűségeit túlélve nehezen tudja életét folytatni, de évtizedekkel később a szerelmesek újra találkoznak.

Rendezője egyelőre nincs a filmnek, a forgatókönyvet Marc Klein (Tükröm, tükröm) írta, ami alapján a producerek bizakodóak a projekttel kapcsolatban.

Ridley jelenleg a Star Wars folytatásán dolgozik, tegnap győződhettünk meg róla, hogyan gyakorolja a fénykardozást. (Variety)

Ne maradjon le semmiről!