Ryan Reynoldsból testőr lesz

2016.04.29. 06:35

Mekkorát változik a világ két év alatt. 2013-ban még arról írtunk, hogy Ryan Reynoldsnak egy héten két filmje is megbukott, a Deadpool kirobbanó sikere úgy kellett neki, mint egy falat kenyér, hirtelen megint az élvonalban találta magát a kanadai színész.

Nagyobb figyelem övezi filmválasztásait, februárban írtunk arról, hogy aláírt egy űrfilm szerepére, de most érkezett hír egy másik produkcióról, aminek már a forgatását is elkezdték Londonban. The Hitman's Bodyguard névre hallgató akcióvígjátékban szerepel, amiben rajta kívül látható lesz még Samuel L. Jackson, Gary Oldman és Salma Hayek is, olvasható a Deadline beszámolójában.

Patrick Hughes rendezi a filmet, aki a Feláldozhatók 3-t is készítette. A forgatókönyvet Tom O'Connor írta, akinek előző munkája a felejthető, Bruce Willis főszereplésével készült Tüzes bosszú volt. Remélhetőleg ez emlékezetesebb film lesz.

A történetről annyit tudni, hogy Reynolds egy profi testőrt alakít majd, akinek legújabb ügyfele egy hírhedt fejvadász (Jackson), akivel éveken keresztül dolgoztak egymás ellen, most mégis egymásra vannak utalva. 24 órájuk van, hogy Londonból eljussanak Hágába. A kalamajkáért valószínűleg a Gary Oldman által megformált kelet-európai diktátor lesz a felelős. 

Arról egyelőre nincs információ, hogy a film mikor kerülhet mozikba.