Nehéz lesz így megverni a Marvelt

2016.05.02. 08:44

A hétvégén jelentették be, hogy a Seth Grahame-Smith (többek között a Büszkeség és balítélet zombikkal írója) „kreatív összekülönbözések” miatt mégsem vág bele az első rendezésébe, ami történetesen a Villám, azaz a Flash nevű szupergyors szuperhős mozifilmje lett volna.

A Villám a DC-univerzum része, feltűnt a Batman v Supermanben is, sőt, még egy tévésorozat is készült róla mostanában, bár a két médiumban nem ugyanaz lesz a főszereplője a filmnek. A mozifilmet 2018. március 3-ra lőtték be, szóval a Warnernek van ideje keresni valaki mást a helyére.

Grahame-Smith nem az első rendező volt, aki a DC-univerzumnál faképnél hagyta a gyártókat, tavaly Michelle McLaren (Breaking Bad) lépett le a Wonder Woman-film forgatásánál, a helyére Patty Jenkins (A rém) került. És egy picit úgy tűnik, hogy nem is ő lesz az utolsó: szintén hétvégi pletykák arról szóltak, hogy James Wan (Fűrész, Halálos iramban 7) is elbizonytalanodott, és szintén ott szeretné hagyni az Aquaman-film rendezői székét. 

A pletykák szerint a Warner eléggé meglepődött a Batman v Superman kritikai, és a relatíve csalódást keltő pénzügyi fogadtatásán, és megpróbálnának valamit machinálni, hogy az emberek jobban szeressék ezeket a szuperhősfilmeket, ez viszont akkora produceri beleszólást jelenthet, amit  Wan a háta közepére sem kíván.

Wan most éppen a Démonok között második részének utómunkáját végzi, és csak pár órája bukkant fel Twitteren, ahol ezt a képet tette közzé, ahogy egy Aquamant ábrázoló fal előtt álldogál:

Hogy mit akar ezzel közölni, azt csak találgatni lehet. A rendező azt is kiírta egy másik üzenetben, hogy nem kell bántani Devint (a pletykák elindító újságírót), de a hivatalos közleménye még várat magára. Az Aquamant 2018. július 27-re lőtte be magának a stúdió.

Ne maradjon le semmiről!