Susan Sarandon: Woody Allen molesztált egy kisgyereket

2016.05.15. 20:11

Woody Allen legújabb rendezése, a Cafe Society volt az idei Cannes-i Filmfesztivál nyitófilmje, ezzel pedig megint rengeteg figyelem irányult az ünnepelt, de magánéletében elég problémás filmrendezőre. A film premierjével egy időben a The Hollywood Reporter nevű magazin egy szokatlanul hosszú interjút közölt az erre általában nem vevő rendezővel. 

Az interjú miatt Allen fia, Ronan Farrow egy cikkben támadta meg a megjelent interjút, amiért a sajtó nem ment jobban utána a különböző vádaknak. 

Farrow már évek óta állítja, hogy apjuk molesztálta nővérét, Dylant, legalább hét éves kora óta.

Az ügy rendszeresen előkerül különböző fórumokon, illetve amikor Allen új filmjét bemutatják, most pedig Susan Sarandon volt az, aki nem kerülgette a forró kását, és egy Cannes-ban rendezett beszélgetésen - ahol egyébként a nők helyzetéről beszélgetett Geena Davis-szel - kimondta, hogy:

Azt gondolom, hogy szexuálisan erőszakoskodott egy gyerekkel, és ezt nem tartom helyesnek.

Sarandon hozzátette, hogy semmi jót nem tud elmondani Allenről, és hogy nem akarja tovább forszírozni a témát.

Cannes-ban egy másik, kisebb botrány is kialakult Woody Allen körül: Laurent Lafitte francia komikus azt mondta a megnyitón, hogy Allen mennyi filmet készít Európában, pedig el sem ítélték nemi erőszakért az Egyesült Államokban. Ezzel egyértelműen Roman Polanskira utalt.