Farkas támad Sealre

2016.05.19. 16:07

Ha eddig esetleg nem győzött meg senkit, akkor az új előzetes után már tényleg nem lehet azt mondani, hogy a hamarosan mozikba kerülő Popstar ne tűnne egész klassz koncepciónak. Az áldokumentumfilm egy fiúcsapat egykori tagját mutatja be, aki szóló előadóként megbukott, de minden áron a figyelem középpontjában akar maradni.

A teljes címén Popstar: Never Stop Never Stopping főszereplője Andy Samberg, akit a Saturday Night Live mellett leginkább a Lonely Island nevű formációból lehet ismerni. A Lonely Island alapvetően egy vicczenekar, ami az elmúlt években olyan komoly népszerűséget szerzett magának a zsánereket, előadókat és klipeket is parodizáló stílusával, hogy végre most elkészíthetik az első filmjüket is.

Samberg mellett feltűnik még Martin Sheen, Sarah Silverman, Bill Hader, Joan Cusack és Will Arnett is, de ami ennél is jobb, hogy tele lesz ismert zenészek beugrásaival a film. A stáblistán szerepel például Snoop Dogg, Joana Newsom, Adam Levine, Pink, DJ Khaled, de felbukkan maga Simon Cowell. A csúcs azonban minden bizonnyal Seal lesz, akit az előzetesben konkrétan farkasok támadnak.

Amerikában június elejétől vetítik, magyarországi forgalmazásról egyelőre sajnos nem tudunk semmit.