Dwayne Johnson lesz Doc Savage

2016.05.31. 15:31

Most hogy már a mozikban a Rendes fickók, Shane Black nyugodtan dolgozhat a következő filmjein, a Predatoron és a Doc Savage moziváltozatán. Úgy tűnik, az utóbbi fő- és címszereplőjével kapcsolatos pletykák igaznak bizonyultak, hiszen Dwayne Johnson most az Instagramján jelentette be, hogy ő lesz az új Doc Savage, ami miatt baromi izgatott.

Shane Black egyébként nemcsak rendezi a filmet, hanem a forgatókönyvírásban is részt vesz, ezt a Rendes fickókon is dolgozó Anthony Bagarozzival és Chuck Mondryval jegyzi majd közösen. Black egyébként korábban olyan filmeket dirigált, mint a Vasember 3, illetve a Durr, durr és csók, de dolgozott Az utolsó cserkész című Bruce Willis-film forgatókönyvén, valamint a Halálos fegyver-filmek sztoriján is.

A rendező már korábban elárulta, hogy nagyon szeretné, ha a Szikla lenne a filmje főszereplője, csak ugyebár nagyon elfoglalt, hiszen szerepelni fog az új Baywatchban és Jumanjiban, a Halálos iramban nyolcadik részében, az Utazás a rejtélyes szigetre két újabb részében, valamint a 2019-re tervezett Shazam-filmben is.

A durván betáblázott Johnson most azonban bejelentette, hogy ő lesz Doc Savage, és ha Black befejezte a Predator-filmet, a kamerák elé is áll. Doc Savage alakja egyébként a harmincas évek Amerikájában tűnt fel, tehát egy érából származik a Zöld darázzsal. Doc Savage kalandjaiból azóta készült már rádiójáték, ponyvaregény, képregény és több film is, az egyik plakátja szerint Savage keményebb, mint Tarzan, és bátrabb, mint James Bond.

Ez itt az 1975-ös The Man of Bronze előzetese, amiben a Tarzant is megtestesítő Ron Ely alakította Doc Savage-t:

Doc Savage: The Man of Bronze (1975)

Ne maradjon le semmiről!