Lex Luthor is szerepel az Igazság ligája-filmben

2016.06.02. 18:01 Módosítva: 2016.06.02. 18:05

Már javában forog az Igazság ligája 1 Londonban, írja Gamesradar.com. A munkálatokat pár hete kezdték el, a Batman v Superman főszereplői közül szerepel benne Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman) és Gal Gadot (Wonder Woman), a történet pedig a DC Bosszúállók-alakulatának életre hívásáról szól, csak őket Igazság ligája (Justice League) néven szokás emlegetni.

Szuperhősfilm nincs szupergonosz nélkül, tartja egy legendás albán filmes közmondás, így nem csoda, hogy a DC Univerzum egyik legokosabb, de egyben legszemetebb főgonoszát is visszahozzák a filmre - bármennyire is szerette volna a Warner ezt titokban tartani. Jesse Eisenberg (Lex Luthor) tehát szerepelni fog a filmben, és ezt nem másutt, mint a londoni Comic Conon jelentette be.

Egyelőre tűkön ülök. A többiek már forgatnak, alig várom, hogy én is kamera elé állhassak. Nem tudom, mit mondhatok el a szerepről és a filmről, és néha olyan érzésem van, mintha a DC egy drónnal követne, ami menten jelez a központnak, ha eljár a szám, és jön értem egy nagy, fekete autó. Annyit elárulhatok, hogy a forgatókönyvet nagyon szeretem, ahogy mindenkit, akinek köze van a filmhez. Nagyon tehetséges emberekkel dolgozhatom együtt.

Az Igazság ligája 1 2017 november 17-én kerül mozikba, további szereplői: Jason Momoa, Ezra Miller és Ray Fisher.

Ne maradjon le semmiről!