Oscar-díjas szereplővel erősít az új Halálos iramban

2016.06.16. 10:18

A hetvenéves brit színésznő az Elle magazinban jelentette be a hírt, mely már azért nem volt teljesen váratlan, mert áprilisban már beszélt arról a Graham Norton Show-ban, hogy mennyire szeretne egy Halálos iramban-filmben szerepelni egyszer.

Nos, az álom valóra vált, és most már biztos, hogy Helen Mirren is szerepel a jövő évben bemutatni tervezett filmben, a visszatérő szereplők - Vin Diesel, Dwayne Johnson, Kurt Russell és Jason Statham - mellett. Sőt, nemcsak Mirren lesz Oscar-díjas színésznő a filmben, hanem láthatjuk benne Charlize Theront is.

"Mindig is szerettem vezetni" - mondta Mirren, aki a lapnak arról is beszélt, hogy egyaránt szereti a színházi és a filmes munkákat - az utóbbi különösen fontos számára -, és örül, ha komoly feladatokról van szó. Néha azonban kedve támad kasszasikerekben szerepelni, de csak akkor, ha minőségiek. "Talán ez az, amit szeretek: néha szórakoztató, néha pedig nagyszerű, komoly és fontos filmet forgatni" - fogalmazott.

A Halálos iramban nyolcadik részét 2017. április 14-én mutatják be, a rendező F. Gary Gray, (Straight Outta Compton) lesz. (MTI/Buzzfeed)

Ne maradjon le semmiről!