Cuki muffinokat kakilnak a Troll-babák

2016.06.30. 08:07

Továbbra is nagyon nehéz meggyőzni minket arról, hogy egy Troll-filmnek bármi értelme van, bár kollégánk is így volt vele, aztán Cannes-ban látott néhány részletet a filmből, és állítólag nem lesz rossz. 

A film egy hónappal ezelőtt sem volt még kész, csak nagyjából húsz percnyi részletet tudtak megmutatni belőle, de mostmár itt van az első előzetes is. A trollbabák nemcsak az emlékeinkben néznek ki borzasztóan, hanem a rajzfilmben is, ráadásul borzasztóan idegesítő figuráknak írták meg őket, akik nemcsak állandóan jókedvűek, állandóan énekelnek, állandóan ölelkeznek, de még muffint is kakilnak. Ez az előzetesben is benne van: 

TROLLS | Official Trailer #1

Mint a trailerből is látszik, a Trollokban nagyon fontos szerepet kap a zene, az új Justin Timberlake dal mellett lesz benne Gwen Stefani és egy Simon and Garfunkel- valamint egy Cindy Lauper-feldolgozás is, amiről sajnos mi magyarok jórészt le fogunk maradni, hiszen a filmet szinkronizálval láthatjuk majd. A filmet a Shrek-et is gyártó DreamWorks készíti és novemberben kerül majd mozikba. 

Ne maradjon le semmiről!