Matt Damon Jason Bourne-ként viccelt meg pár civilt

2016.07.01. 17:01

A Jason Bourne című új filmjét, és Water.org nevű alapítványát promózó filmsztár egy kandikamerás vicceskedéssel okozott pár vidám percet néhány embernek nemrég: egy parkban mit sem sejtve pihenő átlagemberekhez egyszer csak odalépett valaki, a kezükbe nyomott egy telefont, ami megszólalt, és a vonalban Matt Damon vonta be őket egy kémfilmbe illő jelenetbe. Hogy miért nem ismerték fel a hangját, az rejtély, mindenesetre a reakciók nagyon viccesek.

Aki nem hajította el a telefont azzal, hogy "na menjetek a picsába!", a végén találkozott a sztárral, aki az új Bourne-film premierjére viszi majd el, és smúzol vele kicsit. Lehet még jelentkezni egyébként erre, tíz dollárba kerül, és a bevétel a Water.orgnak megy, aminek célja ivóvizet biztosítani a világ vízzel elég rosszul ellátott vidékeinek.

A feladat nem volt nagyon nehéz, egy közelben álló fickóhoz kellett odalépni, és egy virágnyelven megfogalmazott mondatot mondani neki, aki erre átad egy borítékot, azt meg tovább kellett szállítani, Damon utasításainak megfelelően.

Ne maradjon le semmiről!