Rihanna és Anne Hathaway is okosbűnöző lesz

2016.08.11. 10:51

Úgy néz ki, majdnem teljes az Ocean’s Eight szereplőgárdája: a korábban bejelentett Sandra Bullock és Cate Blanchett mellé Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, az Awkwafina művésznéven futó Nora Lum nevű rappercsaj, valamint a Sziget Fesztiválon csütörtökön fellépő Rihanna is szerepel majd.

Gary Ross rendező a Deadline szerint még mindig válogatja a szereplőket (egyelőre ugye csak heten vannak), és igyekszik meggyőzni az első három film (Ocean’s Eleven/Twelve/Thirteen) szereplőit, hogy cameózzanak egyet a spinoffban is, amire szerintünk George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts és Matt Damon simán rávehető, a többiek meg nem állnak olyan jól a karrierjükkel, hogy nemet tudnának mondani egy ilyen ajánlatra. Az eredeti trilógia, aminek első darabja maga is egy remake volt, ugye, összesen 1,2 milliárd dollárt termelt a mozikban, szóval érthető, hogy egy újabb bőrt akarnak lehúzni a franchise-ról.

A forgatókönyvet maga Ross írta egy 25 éves, Olivia Milch nevű írónővel közösen, aki a Deadwood című HBO sorozatot megalkotó tévés legenda David Milch lánya. Az Ocean’s Eight producere Steven Soderbergh lesz. A Szigeten ma este fellépő Rihanna egyébként a film mellett több más szerepet is elvállalt: a Bates Motel utolsó évadában láthatjuk majd hamarosan, illetve a Valerian and the City of a Thousand Planets című Luc Besson-sci-fi-ben.

A szereplőgárda egyébként nem semmi, hiszen Blanchett, Bullock és Hathaway Oscar-díjas, Helena Bonham Cartert pedig kétszer is jelölték már. 

Ne maradjon le semmiről!