Michelle és Barack Obama első randiját látni kell

2016.08.28. 14:12
rs-southside-with-you-b7778902-7b97-4e3a-8bc8-ab448347e6d3

Barack Obama még el sem hagyta a Fehér Házat, de máris érkezik az első film, ami az életét dolgozza fel. Jó, ez így ebben a formában túlzás, mert a Southside With You nem vállalkozik arra, hogy a teljes eddigi életet elmesélje. Sőt, szinte meglepő, hogy milyen keveset kíván markolni az elnök életéből. Az egész film mindössze egyetlen délutánt mesél el.

Azt a délutánt, amikor Michelle Robinson és Barack Obama, két ügyvéd, először randizott egymással. Ennek a helyszíne Chicago South Side nevű negyede (vagyis inkább harmada, mert a várost három nagyobb részre szokták tagolni). Sétáltak parkban, voltak moziban, ezt pedig mind bemutatja majd a film. Nyilván nem lesz politikától mentes, de így is elsősorban egy igaz történeten alapuló romantikus filmről van szó. Angliában ezzel az előzetessel igyekeznek eladni a filmet, amit az Egyesült Államokban augusztus 26-tól már játszanak a mozik.

Barack Obama szerepét Parker Sawyers alakítja, míg Michelle Obama szerepében Tika Sumpter tűnik fel. A Southside with you a rendezői bemutatkozása a 31 éves Richard Tanne-nek.

Ne maradjon le semmiről!