18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A 31 lesz Rob Zombie legmocskosabb horrorja

2016.09.02. 07:53

Rob Zombie elég régóta forgat horrorfilmeket, örülünk is neki, mert kellőképpen elborult a pali agya ahhoz, hogy jó kis beszaratós-vérben tocsogó filmeket összerakjon, gondoljunk csak a House of 1000 Corpsesre, a Devil's Rejectsre vagy a két Halloween-remake-re. Zombie, amikor még nem úgy hívták, hanem Robert Bartleh Cummingsnak, egy ideig egy vándorcirkuszban élt, mert a szülei ott melóztak, csak aztán volt valami hepaj, és kicsit rájuk gyújtották a sátrat, egy bohócnak meg beverték az arcát kalapáccsal.

Egy ilyen élményt nem biztos, hogy csak úgy fel lehet dolgozni, Zombie-nak is igencsak mostanra sikerült, hiszen a 31 című film öt cirkuszi munkás története, akiket Halloween előestéjén rabolnak el és tartanak fogva, igen, bohócnak és más cirkuszi alapkelléknek öltözött elmebetegek. Aztán játszaniuk kell, egy 31 nevű játékot, amiben a lét a tét. Itthon nemigen lesz moziban.

Rob Zombie's 31 (2016) előzetes

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport