Jennifer Lawrence skizofrén írófeleség lesz

2016.10.24. 12:52

A Zelda Fitzgeraldról készülő életrajzi filmben játszhat főszerepet Jennifer Lawrence. A film egyik producere Allison Shearmur, akivel Lawrence korábban már dolgozott együtt az Éhezők viadalában. 

A film jelenlegi munkacíme Zelda, a forgatókönyvön Ron Howard dolgozik, és nagyon úgy tűnik, hogy a rendező is ő lesz. Howard részben Budapesten forgó, Inferno című filmje épp most került a mozikba, nem voltunk érte oda. Lawrence pedig természetesen a főszereplő Zeldát alakítja majd, aki híres író férje oldalán maga is sokat próbálkozott az írással.

A film alapvetően Nancy Milford könyvén alapul, ami azt mutatja be, hogyan élt a híres író, F. S. Fitzgerald és felesége, hogyan kezelték tehetségüket és Zelda mentális betegségét. Az énekesnőt ugyanis skizofréniával diagnosztizálták, de férjének is voltak pszichés problémái, nem beszélve a súlyos alkoholizmusáról. 

Jennifer Lawrence-et legközelebb január 12-től láthatjuk ismét moziban, akkor kezdik el ugyanis vetíteni az Utazók című sci-fit, amiben ő az egyik főszereplő. 

Ne maradjon le semmiről!