A Trónok harcából igazoltak csajt Han Solónak

2016.11.19. 23:08

Emilia Clarke is szerepelni fog az új Star Wars-antológiafilmben, aminek egyelőre nincs címe, de ha fogadni kellene, a Solo tűnik a legesélyesebb befutónak.

emilia6

A hírt a starwars.com tette közzé. Nagyon büszkék arra, hogy a Trónok harca sárkánykirálynőjét, Danaerys Targaryent alakító Clarke aláírt a második Star Wars-szólófilmre (az első Zsivány egyes címmel idén decemberben kerül mozikba.) Aki ebből arra következtetne, hogy Clarke-ot kiírják a Trónok harcából, megnyugtatjuk gyorsan: a hetedik évad forgatása nemsorkára befejeződik, és a színésznő simán elmehet a mozikba 2019-ben kerülő sci-fi-be szerepelni.

A karakteréről nem tudni egyelőre semmit, de botorság lenne azt hinni, hogy egy pár perces mellékszerepre igazolták le Clarke-ot, aki az egyik legkeresettebb fiatal színésznő jelenleg. Legutóbbi nagyfilmes próbálkozása (Terminator Genisys) nem volt nagy durranás, na jó, ne szépítsük, ótvaros nagy bukta volt, de egy Star Wars-filmmel ezt azért nehezen hihető, hogy megismétli. Clarke mellett két férfi szereplő kiléte már ismert, Alden Ehrenreich alakítja majd a fiatal Han Solót, Donald Glover pedig Lando Calrissiant.

Ne maradjon le semmiről!