Ide semmiképp sem érdemes beugrani wellnessezni

2016.12.22. 07:18

Gore Verbinskit sokan a generációja egyik legtehetségesebb rendezőjének tartják, többek között A kör vagy A mexikói miatt, de ő 2003 óta köszöni szépen, és inkább Karib-tenger kalózai-filmeket (abból hármat is), illetve családi mozikat (Rango, A magányos lovas) forgat. Jövőre azonban végre megjelenik Az Egészség ellenszere című misztikus thriller, aminek az előzetese egészen lenyűgözően néz ki, még ha csak egy kicsit is Martin Scorsese Viharszigetét juttatja eszünkbe.

A történet szerint egy fiatal céges beosztott (Dane DeHaan) elindul a svájci Alpokba, hogy hazahozza a vállalat igazgatóját, aki csak nem akar hazajönni egy ottani wellnessközpontból. A helyszínen aztán kiderül, hogy valami nem stimmel a betegek kezelése körül, nyomozni kezd, szép lassan kezd megőrülni, majd ugyanazzal a betegséggel diagnosztizálják, mint a többi beteget, akik nem tudják elhagyni a központot.

A Cure for Wellness | Official HD Trailer #2 | 2017

Verbinski a 2002-es A kör óta nem rendezett horrort, de még csak hasonlóan sötét filmet sem, ezért nagyon érdekes lesz látni, hogy 15 év hollywoodi filmgyártás után hogyan tér vissza a gyökereihez.

Az Egészség ellenszere február végétől lesz látható a magyar mozikban.

Ne maradjon le semmiről!