Woody Harrelson lehet az ifjú Han Solo mentora

2017.01.04. 15:32

A Variety értesülései szerint a Disney nagyon szeretné, hogy Woody Harrelson alakítsa a 2018-ban érkező Han Solo-filmben a főhős dörzsölt mentorát. Egyelőre annyiról van szó, hogy már elkezdődtek erről az egyeztetések, de még korai szakaszban járnak.

A Han Solo film lesz a Zsivány Egyes után következő Star Wars-történet, vagyis önálló film, ami közvetlenül nem kapcsolódik a többi filmhez. Ennek középpontjában pedig a Harrison Ford által játszott űrcsempész fiatalkorát ismerhetjük meg. A főszerepet Alden Ehrenreich kapta és feltűnik benne még Donald Glover és Emilia Clarke is. A rendezői székben a tervek szerint Phil Lord és Chris Miller ülnek majd, akiknek legnagyobb sikerük a Lego kaland volt. A forgatás a tervek szerint még az idei év elején elkezdődik, a mozikba pedig 2018 májusában tervezik bemutatni.

A pletykákról szóló beszámolók mind igyekeztek kiemelni, hogy az Éhezők viadala sorozatban Harrelson már játszott egy hasonló figurát, illetve szintén segítheti a helyzetet, hogy a film egyik producerével, Allison Shearmurral már pont az Éhezők viadalán dolgoztak együtt.

Harrelsont legközelebb az új Majmok bolygója filmben lehet majd látni, amit idén nyáron terveznek bemutatni.

Ne maradjon le semmiről!