Marozsán Erika öt év után újra magyar filmet forgat

2017.03.07. 13:20

A színésznő legutóbb Az ajtó című filmben volt látható itthon, most pedig egy független filmes csapattal dolgozik egy német dráma alapján készülő filmben.

A készülő Paraziták a Paradicsomban című produkció Marius von Mayenburg Paraziták című darabját dolgozza fel. Kasvinszki Attila rendező azt ígéri, hogy "az öt szereplő kapcsolatrendszerének abszurditásán keresztül komoly társadalomkritikát fogalmaz meg."

Marozsán Erikán kívül szerepel még a filmben Rába Roland, Kovács Krisztián, Pető Kata és Porogi Ádám is, a film alapsztorija pedig kicsit emlékeztethet a Hogy szeretsz? című dán filmére, bár aztán más kanyart vesz a cselekmény:

"Marozsán Erika a filmben a főszereplő házaspár egyik tagját, Bettit alakítja majd, aki a négy évvel korábbi balesetben súlyosan megsérült férjével él együtt. Ringó (Kovács Krisztián) tolószékbe került, ezért felesége mindenben segíteni próbálja. A férfi ezt egyszerre várja és utasítja el. Egyszer csak betoppan az életükbe Mulcser (Rába Roland), aki elütötte Ringót, és rájuk erőlteti a segítségét vezeklésül. Friderika (Pető Kata), Betti húga, aki komoly mentális problémákkal küzd, elmenekül otthonról, majd ő is beköltözik Betti és Ringó lakásába. A káosz akkor uralkodik el igazán, amikor megérkezik Friderika férje, Patrik (Porogi Ádám) is, hogy hazavigye a feleségét."

Ne maradjon le semmiről!