Ez a film már most az év legrosszabbjának tűnik

2017.03.09. 07:31

Egészen elképesztőnek tűnik az idén megjelenő Geostorm, ami a következő katasztrófafilm a Föld elpusztításáról. Nem viccelünk, az alaphelyzet az, hogy van egy technológia, amivel kontrollálni lehet az időjárást. Nyilván ezek a gépek elkezdik viharokkal szétrombolni a filmet, és kell egy hős (szegény Gerard Butler), aki ezt megakadályozza, miközben valaki épp meg akarja gyilkolni az elnököt. Ha nem látnánk a trailert, lehet, hogy el sem hinnénk.

Komolyan, csak meg kell nézni ezt az előzetest. Bónuszként képesek voltak a Wonderful World nagyon érzelmes feldolgozását rakni a feltűnően vérgagyi tornádók látványa alá.

Geostorm (2017) Trailer

Az elvileg idén októberre tervezett filmet a borzalmas katasztrófafilm királya, Roland Emmerich (Holnapután, Függetlenség napja, I. E. 10 000) jobbkeze, Dean Devlin rendezte, aki olyan remekeket tudhat magáénak íróként, mint az 1998-as Godzilla, a Csillagkapu-film vagy éppenséggel a Függetlenség napja.

A filmről mindent elmond, hogy a Warner 15 millió dollárért rendelt el újraforgatásokat, új castingot és tette meg executive producernek Jerry Bruckheimert, de az eredmény még így is olyannak tűnik, ami méltó kihívója lehet a szándékosan rossz Sharknado-filmeknek. Azt senki ne kérdezze, hogy Andy Garcia vagy Ed Harris hogyan került ebbe a filmbe.

Ne maradjon le semmiről!