Cate Blanchett megmarkolja Thor szerszámát

2017.04.10. 15:51

Kijött a Thor: Ragnarok azaz a harmadik Thor-film első előzetese, ami a címe alapján az utolsó olyan lesz, amiben Asgard, a kalapácsos isten lakóhelye szerepel, mert hát a Ragnarok a végső pusztítást jelképezi, amit jelen esetben egy Hela karakter, a halál istennője hoz el nekünk/nekik/Thornak. ÉS ELVESZI TŐLE A KALAPÁCSOT, AMIT ÖSSZE IS ZÚZ MENTEN. 

Thor: Ragnarok (2017) Trailer

A trailer tanúsága szerint Hela jön, lát, győz, pusztít, Thor fogságba esik, átkerül egy másik bolygóra, ahol a szuperképességei nem hatnak, mármint senkit meg, és senkire sem, és itt gladiátort csinálnak belőle, hogy egy arénában aprítsa a kollégákat. És kivel kell megküzdenie elsőként? Hulkkal. Aki haver, ugye. Vagy nem?

A rendező Taika Waititi, a stílus első blikkre sokkal lazább, könnyedebb, mint az eddigi Thor-filmeké volt, még úgyis, hogy eleve nem vették véresen komolyan magukat. Nekem a Galaxis őrzői ugrott be az előzetesről, amit messze a legjobb Marvel-filmnek tartok.

A szereplők között a Thort alakító Chris Hemsworth mellett lesz Tom Hiddleston (Loki), Helát Cate Blanchett hozza, de szerepel Idris Elba (Heimdall), Jeff Goldblum (Nagymester), Tessa Thompson (Valkyrie), Karl Urban (Skurge), Anthony Hopkins (Odin), Sam Neill, Ray Stevenson (Volstagg), Tadanobu Asano (Hogun), Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk) és Benedict Cumberbatch (Dr. Stephen Strange) is.

Bemutató: november 2.