Madonna: Hazug hülyék akarnak rólam filmet forgatni

2017.04.28. 13:38

Végre filmet forgatnának a Madonna pályájának korai éveiről szóló forgatókönyvből, de nagyon úgy tűnik, ehhez még a sztárnak is lesz néhány szava. Néhány elég dühös szava.

"Senki se tudja, hogy mit tudok és mit láttam, csakis én. Csak én tudom elmondani a saját történetemet. Bárki más, aki ezzel próbálkozik, sarlatán és bolond. Csak az azonnali kielégülést keresni anélkül, hogy elvégeznék a munkát: ez a társadalmunk betegsége" - így kommentálta az Instagramon Madonna a hírt, hogy Blonde Ambition címmel életrajzi film készül róla, pontosabban pályafutásának első szakaszáról, a 80-as évekről.

Elyse Hollander forgatókönyve már rég elkészült, de eddig nem történt vele semmi, míg a napokban bejelentették, tényleg elkészül a film, többek között Brett Ratner, Michael De Luca és John Zaozirny producerkedésével, egy nagy stúdiónál. Igaz, rendezőt és főszereplőt még nem találtak. Madonnának viszont nagyon nem tetszik a dolog, mert - a jelek szerint - őt teljesen kihagyták az előkészületekből.

Az első instagramos kirohanása után egy nappal Madonna egy kígyó-emojikkal teli bejegyzést tett közzé: kígyót kapott a Universal Studios, Brett Ratner és Elyse Hollander is, meg azt a megjegyzést, hogy a hazugságoknak nincs lábuk. A szöveg mellett posztolt képen pedig az szerepelt: "Ne is törődj azokkal, akik a hátad mögött beszélnek rólad, nem véletlenül vannak mögötted."

A Hollywood Reporter egy már törölt Instagram-bejegyzésről is beszámol. E szerint: "Miért csinálna rólam filmet a Universal egy olyan forgatókönyv alapján, ami tele van hazugságokkal??? A forgatókönyvírónak inkább bulvárlapokba kéne írnia."

Az énekesnő a portál szerint azt hozta fel a hazugságok bizonyítékául, hogy a forgatókönyv szerint Madonna azt mondja a film elején egy interjúban: "Detroitban születtem, és kibuktam a középiskolából", márpedig ő Bay Cityben született és nem bukott ki a suliból. Aztán kiderült, hogy a forgatókönyvíró tényleg szó szerint idézett Madonna egyik interjújából - lehet, hogy ezért törölte a harmadik bejegyzést, bár a hangvételen azért nem változtatott azóta sem.

Madonna dühének egyébként lehetnek komoly következményei: a Hollywood Reporter információi szerint a filmre a stúdió még nem bólintott rá, ráadásul a készítéshez nyilván meg kéne vásárolniuk Madonnától a korai számok jogait, mert anélkül vagy béna lenne a film, vagy a rajongók kampányolhatnának ellene, mondván, az csak ki akarja zsákmányolni az énekesnőt.

Ne maradjon le semmiről!