Wesley Snipes sem ment meg az űrlényektől

2017.05.04. 07:33

Öt fiatal elindul egy elhagyatott hegyi viskóba piálni és szexelni, de útközben összefutnak egy félőrült, fegyveres emberrel. Eddig ismerős a sztori, de a The Recall című Wesley Snipes-film alkotóinál máshogy gurult el a gyógyszer: a félőrült fegyveres lesz az, aki talán megmentheti a fiatalokat az ufóktól.

Totális őrület, a trashfilmek egészen új szintje lesz a jelek szerint a Penge-filmek börtönviselt sztárja, Wesley Snipes következő dobása: amikor az ember már azt hinné, egy újabb elcsépelt erdei faházban rekedős, őrült gyilkostól menekülős slasherről lesz szó, hirtelen előbukkan a felhők mögül konkrétan egy repülő csészealj, és kiderül, hogy a The Recall nemcsak egy teljesen elcsépelt sablont használ újra, hanem rögtön kettőt.

Nem is tudom, mikor lehetett utoljára nagyjátékfilmben ilyen szabályos, már-már konzervatív, csúcsos állú, nagyujjú alieneket látni, talán a Jelekben tizenöt éve. És akkor erre jön még rá a bekattant dúvadat játszó, egy kicsit lecsúszott akciósztár, Wesley Snipes, meg a régivágású ufó, meg a levegőbe emelkedő, földön kívüliek által elrabolt srác - ha nem lenne ennyire komolykodó, úgy is tűnhetne, mint valami tisztelgés a korai Steven Spielberg előtt.

A filmet egyébként jó néhány hollywoodi látványfilm illusztrátora, Mauro Borrelli rendezi, szóval jó esély van arra, hogy a trailerben látottnál valamivel azért fantáziadúsabbak lesznek a lények a végső verzióban.

Pontos premierdátum egyelőre sajnos még nincs, és attól is félek kicsit, hogy esetleg itthon nem tervezik bemutatni ezt a filmtörténeti mérföldkövet, de ne legyen igazam!

Ne maradjon le semmiről!