Elképesztően jól néz ki a Szárnyas fejvadász 2

2017.05.08. 19:14

Hosszú várakozás után végre megérkezett a Szárnyas fejvadász második részének teljes előzetese, amiben van minden gyönyörűen lepusztult városoktól neonreklámokon át két generáció szívtipróinak (Ryan Gosling és Harrison Ford) találkozásáig.

A folytatás 2049-ben játszódik, és 1982 óta kellett várni, hogy az eredetileg Ridley Scott által rendezett kultikus cyberpunk alapmű végre folytatást kapjon. Scott most producer a második résznél, a rendező pedig az Denis Villeneuve, aki élete során még nem igazán csinált rossz filmet, ellenben ünnepelt filmesnek számít mostanság az olyan munkái miatt, mint az Érkezés vagy a Sicario.

Az eredeti stábból visszatér még Harrison Ford, akire még mindig jó a '82-es film jelmeze, az újak között pedig felbukkan Ryan Gosling, Jared Leto, Dave Bautista, MacKenzie Davies és Robin Wright. A történet 30 évvel az eredeti után folytatódik, Gosling egy ugyanolyan bladerunnert alakít majd, mint annak idején a Ford által megformált Rick Deckard. Gosling feladata lesz kideríteni, hogy mi volt az a szörnyű titok, ami káoszba sodorta a társadalmat. Ehhez meg kell találnia Deckardot, aki 30 éve eltűnt.

A Budapesten is készült Szárnyas fejvadász 2049-et október elején mutatják be a mozikban.

Ne maradjon le semmiről!