Casey Affleck felesége beadta a válópert

2017.08.01. 10:18

A People magazin birtokába került bírósági dokumentumok alapján Casey Affleck felesége, Summer Phoenix beadta a válópert. A pár tíz évnyi házasság után 2015 novemberében költözött külön, de a szakításukat csak tavaly márciusban jelentették be a nyilvánosság előtt.

A közelmény szövege szerint Casey Affleck és Summer Phoenix békésen vált el egymástól, közeli barátok maradtak. A színésznőként és modellként egyaránt ismert Phoenix házastársi támogatást és tartásdíjat is kért két közös gyermeküknek, a 12 éves Indianának és a 9 éves Atticusnek.

A 37 éves Summer Phoenix – aki a Gladiátorból, A nőből és A nyughatatlanból is ismert Joaquin Phoenix húga – 2006 júniusában ment hozzá Ben Affleck öccséhez, de már 2000 óta jártak.  Utoljára három éve látták őket együtt nyilvános rendezvényen. Egyelőre egyikük sajtósa sem kommentálta a sajtóértesüléseket.

Casey Afflecket 2010-ben két nő, akikkel a sógoráról szóló áldokumentumfilmjén dolgozott, szexuális zaklatással vádolta. A vádak szerint Affleck folyamatos és kéretlen szexuális felajánlkozásokat tett, tehénnek hívta a forgatáson dolgozó nőket, előttük tárgyalta ki a szexuális életét, bemászott az operatőr ágyába, akit ölelgetni és simogatni kezdett, majd a a visszautasítás miatt agresszívvá vált. A nők két, illetve két és fél millió dolláros kártérítést követeltek. Az ügy végül nem került bíróságra, mert a felek peren kívül megegyeztek. Az ügyről itt írtunk részletesen.

Ne maradjon le semmiről!