A fiatal Kevin Sorbót Gianni Versace molesztálta

2017.10.25. 20:49

Nem csak nők lehetnek szexuális zaklatás áldozatai, a kilencvenes évek alatt hat évadot megélt Herkules sorozatból ismert Kevin Sorbo erre emlékeztetett, amikor Adam Carolla keddi podcastjében felidézett egy vele megtörtént esetet.

Sorbo, aki a színészkarrierje előtt modellkedéssel is foglalkozott, először a magasságával érdemelte ki a legendás divattervező, Gianni Versace figyelmét, aki aztán bőséges vacsorákra hívta meg az éppen Olaszországban modellkedő Sorbót.

Versace vacsoráin olyan előkelő vendégek vettek részt, mint Sophia Loren, Luciano Pavarotti vagy Richard Gere, majd idővel egyre kevesebb meghívottal folytatódtak az étkezések, egészen addig, amíg Sorbo kettesben nem találta magát a világ egyik legjelentősebb divatházának alapítójával.

Gianni Versace az asztalnál ülve előbb munkát ajánlott neki, szívesen reklámozta volna ugyanis vele a termékeit, majd a keze váratlanul megindult Sorbo combján felfelé. "Haver, ugye tudod, hogy hetero vagyok?!" – állította meg a későbbi Herkules. Versace erre így válaszolt: "Ezt szeretem benned. Nem egy lányos fickó vagy, hanem egy férfias férfi. Mindent meg kell dugnod az életben."

Sorbo elutasította az ajánlatot, emlékeztette a házigazdát, hogy nagyon különböző életet élnek, mire Versace azt javasolta, hogy akkor emeljenek hidat egymás között. "A híd soha nem épült meg, és nem kaptam meg a munkát. Viszont volt négy ingyen vacsorám" – mondta Sorbo, aki később a Hollywood Reporternek azt mondta, hogy a történtek ellenére barátok maradtak a divattervezővel, akit később a miami házának lépcsőjén lőttek agyon 1997 nyarán.

Ne maradjon le semmiről!