Deadpool megmutatja, hogyan kell festeni

2017.11.15. 16:36

Megérkezett a második teaser videó a Deadpool folytatásához. A Ryan Reynolds által alakított fura szuperhősről szóló első rész legnagyobb erénye is az volt, hogy egészen különböző indíttatású poénokat tud összekeverni. Deadpool a filmben folyamatosan megtöri a negyedik falat, egyből a közönséghez szól, egy ilyen filmnek pedig a marketingjét sem lehet a szokásos klisékkel megoldani, az eddigi promóció pedig fel is nő a filmhez.

Az alábbi videóban tényleg benne vannak az első képkockák a filmből, de előtte meg kell várni, hogy Deadpool bevezesse a közönséget a festészet rejtelmeibe. Az egész videó, ahogy fel van véve, ahogy Deadpool fel van öltözve, az amerikai Bob Ross műsoraira emlékeztet. 

Maga a teaser tényleg mindenből csak egy pillanatot tud megmutatni. Feltűnik újra Deadpool barátnője Vanessa (Morena Boccarin), a kedvenc taxisofőrje (Karan Soni), de ami ennél izgalmasabb, hogy néhány képkocka erejéig megnézhetjük Dominót (Zazie Beetz), ahogy aprít. Feltűnik még Julian Dennison is, akinek egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan milyen szerepe lesz, de mintha az előzetesben épp felgyújtana valamit. Hamarosan kiderül. A film főgonosza Cable (Josh Brolin) lesz, de őt talán az igazi előzetesre tartogatják.

A stúdió kiadott egy hivatalos összefoglalót a történetről is, amiben az áll, hogy ezúttal Deadpoolnak nindzsákkal, a jakuzával és szexuálisan agresszív kutyákkal kell majd megküzdenie, miközben ráébred a család és a barátság fontosságára, miközben kiérdemli a világ legnagyobb elismerését, a Világ Legjobb Szeretője felirattal ellátott bögrét.

A Deadpool második része az amerikai mozikba 2018. június elsején érkezik, pontos magyarországi időpont egyelőre még nincs.

Ne maradjon le semmiről!