Szexuális erőszakkal vádolják a Deadpool sztárját is

2017.12.19. 19:02

Egy névtelenségét kérő nő szerint fojtogatta és szexuálisan zaklatta őt az egyetem alatt T.J. Miller színész, akit leginkább az HBO-n futó Silicon Valley tévésorozatból, illetve a Deadpoolból lehet ismerni. A színész tagadja a vádakat.

A Daily Beast robbantotta ki a sztorit, miszerint Miller a George Washington Egyetemen fojtogatott, szájon ütött és szexuálisan zaklatott egy nőt, az ügy pedig még a diákönkormányzathoz is eljutott annak idején. A nő beszámolója szerint a férfi az akarata ellenére közösült vele análisan, és feldugott neki egy sörösüveget is.

A nagyon súlyos vádak miatt Miller és felesége nyílt levélben reagáltak, és azt állítják, hogy valóban ismerik egyetemi éveik óta a nőt, aki szerintük egy éven át próbálta tönkretenni a kapcsolatukat, többek között ehhez hasonló történetekkel. A pár azt is elmondta, hogy a nő akkor vált a megszállottjukká, amikor a vállalhatatlan és zavaró viselkedése miatt kirúgták az egyetemi humorista klubból. Állítólag ezután hosszú ideig azt híresztelte az egyetem campusán, hogy tönkreteszi Millert és párját, Kathryn Gorneyt. Millerék arra is kitértek, hogy a nő szerintük a kifejezetten fontos #MeToo mozgalmat használja ki a személyes sértettségére.

Miller most az egyik legfelkapottabb vígjátékszínész Amerikában, de az utóbbi időszakban nem igazán jön ki neki a lépés. Állítólag azért lépett ki a nagysikerű Silicon Valley tévésorozatból, mert összeveszett az egész stábbal, a mindenhol földbe tiport Emoji-filmmel rendesen befürdött, és tavaly megbüntették 20 ezer dollárra, amiért összeverekedett egy Uber-sofőrrel Donald Trump miatt.

Ne maradjon le semmiről!