Folytathatják 2017 legjobb horrorját

2018.02.08. 08:48

Bármilyen meglepő, de úgy néz ki, hogy folytatást kaphat a tavalyi év egyik legjobb filmje, a horrorként és szatíraként is működő Tűnj el!. A filmet író és rendező Jordan Peele ugyanis azt mondta a The Hollywood Reporternek, hogy úgy érzi, vannak még lezáratlan kérdések a sztoriban, így komolyan átgondolja a folytatás lehetőségét. "Szeretem ezt az univerzumot, és úgy érzem, sok sztori van még benne, ami elmesélésre vár. Pontosan még nem tudom, hogy melyek ezek, de vannak lezáratlan kérdések" - nyilatkozta.

A Tűnj el!-t már csak azért is megérné folytatni, mert nagyon sikeres volt. Két Golden Globe-ra és négy Oscarra jelölték, nyert egy csomó másik díjat, és anyagilag is felülmúlta a készítők minden várakozását. A film hollywoodi mértékkel kevés pénzből, 4 és fél millió dollárból készült, és eddig 254 milliót hozott. (Ráadásul év végi szavazásunkon ez lett az Index második kedvenc filmje a Testről és lélekről mögött.)

Hogy a folytatásra mikor kerülhet sor, arról a rendező nem mondott semmit. A komikusként és színészként is dolgozó Peele-t legközelebb az Apruptio című horror főszerepében láthatjuk, de állítólag egy horrorsorozatot is fejleszt a CBS-nek. 

Ne maradjon le semmiről!