Mi a franc az az internet, és hogy lehet lezúzni?

2018.08.14. 04:59

Szép lassan csepegteti a részleteket a Disney 2012 legjobb animációs filmje, a Rontó Ralph folytatásához, a Ralph lezúzza a netet-hez. Most egy egyperces előzetes jött ki belőle, ami alapján van ok bízni abban, hogy a második rész se lesz rossz.

Ráadásul aki igazán jót akar, az jól megjegyzi magának az előzeteseket, mert ezekben még az eredeti hangok hallhatóak, nem a magyar szinkron, azok pedig elég jók. A két főszereplőt John C. Reilly és Sarah Silverman szinkronizálják Amerikában, de olyan nevek bukkannak még fel a világ szerencsésebb oldalán a stáblistán, mint Gal Gadot, Taraji P. Henson, Kelly Macdonald, Kristen Bell vagy Alan Tudyk.

A rövidke trailer végén van egy olyan rész is, ami megmutatja, mi az az irónia, amit a film rajongói annyira szeretnek: a Merida, a bátor című Pixar-film főszereplője halandzsázik valamit, mire a Disney-figurák közlik, egy büdös szót nem értenek ebből, mivel "ő a másik stúdióból jött".

A sztori egyébként az lesz, hogy az életre kelt videójáték-figurák az első rész árkádjáték-világa helyett most az online játékok világában találják magukat, és itt kell a mindent akaratlanul elrontó Ralphéknak kalandozniuk, hogy megtalálják azt a hiányzó darabot, ami a másik főszereplő kislány világában működő játék életképességéhez kell. Eközben persze találkoznak az internet legidegesítőbb lakóival és mindennel, ami 2018-ban megtalálható a neten Buzzfeedtől Youtube-ig. Illetve szinte teljesen biztos, hogy a pornó azért mégiscsak kimarad a kínálatból.

A film egy nappal az amerikai premier után, november 22-én már látható is lesz a magyar mozikban.

Ne maradjon le semmiről!