Nicole Kidman is táncra perdül az amerikai Életrevalókban

2018.10.04. 15:53

Kevin Hart stand-up komikusként lett híres az Egyesült Államokban, majd elkezdett vígjátékokban szerepelni, de legközelebb egy fokkal drámaibb szerepben próbálja ki magát: ő lesz az Éltrevalók című francia kasszasiker amerikai változatának egyik főszereplője. Az Upside jövő januárban érkezik az amerikai mozikba, most pedig megérkezett hozzá az első előzetes. 

A filmben Hart egy Dell nevű figurát alakít, akinek sürgősen munkára van szüksége, ha még látni akarja a fiát. A kötelező munkakeresés közben találkozik a Philip nevű (Bryan Cranston) milliárdossal, akinek a bénulása miatt ápolóra van szüksége. Az Upside pedig azt mutatja be, hogyan alakul a viszonyuk, és milyen sokat tudnak egymástól tanulni. A filmben játszik még Nicole Kidman, Julianna Margulies és Aja Naomi King is.

Az Upside-ot eredetileg idén ősszel mutatták volna be, de okozott némi gondot, hogy a filmet eredetileg a Weinstein Co. gyártotta. A cég csődje után a jogokat a Lantern Entertainment szerezte meg azzal, hogy májusban felvásárolta a szexuális zaklatási botrányai miatt megbukott producer cégét. 

2015-ben az Index készített egy interjút az eredeti film egyik rendezőjével, aki akkor azt nyilatkozta, hogy az amerikai változat készítésében nem vesznek részt, viszont olyan szerződést kötöttek, ami kötelezi a remake készítőit arra, hogy nem térhetnek el az igaz történettől, ami a francia filmet is ihlette.

Ezen kívül még azt is beleírták, hogy a remake nem lehet túl nyálás, ami az előzetes alapján nem biztos, hogy sikerült. Akkor még úgy volt, hogy Kevin Hart mellett Colin Firth lesz a főszereplő, azóta őt viszont már Bryan Cranstonra cserélték.

Ne maradjon le semmiről!