Csúszik a Sonic-film, mert újratervezik a főszereplőt

2019.05.27. 09:25

Egészen 2019-ig kellett ahhoz várni, hogy megjelenhessen a mozikban a klasszikus videojátékból készült Sonic, a sündisznó, erre tessék, senkinek sem tetszett. Az első előzetes utáni reakciók miatt a készítők újratervezik a figurát, a premiert pedig három hónappal eltolták, úgyhogy a kész film csak 2020-ban fog a mozikba kerülni.

A Sonic The Hedgehog nevű Sega-játékból készült filmben a főszereplő több szempontból is furcsán néz ki: nincsenek kesztyűk a kezén, emberi fogai vannak, a lábai pedig úgy néznek ki, mint ha egy lábnapot sem hagyott volna ki. Az online reakció megsemmisítő volt, de annyira, hogy maga a rendező, Jeff Fowler írta ki, hogy egy kicsit több időt szeretnének arra szánni, hogy Sonic jó legyen, úgyhogy az új premierdátum 2020. február 14-e lesz.

A Sonic, a sündisznó eredeti változatában Ben Schwartz adja a főszereplő hangját. A CGI-szőrmók mellett szerepel a filmben főgonoszként Jim Carrey, Sonic barátjaként pedig James Marsden.

Az Esquire szerint nem ez az első alkalom, hogy újra kell tervezni a reakciók után egy CGI-teremtményt, a 2018-as Barátom, Róbert Gidához is polírozták az előzetes megjelenése után Micimackót, mert sokan panaszkodtak, hogy túlságosan le van pattanva.

Ne maradjon le semmiről!