A John Wick 3 és a Csillag születik tarolt az előzetesek díjátadóján

2019.05.30. 14:22

Már huszadik alkalommal adták át a legjobb előzeteseknek járó díjat, a Golden Trailer Awards-t. A legjobb előzetesnek járó díjat a John Wick 3 - Parabellum egyik trailere, a Conversation kapta, írja a The Hollywood Reporter. A fődíj mellett még négy kategóriában nyert, többek között a legjobb akciófilm és a legjobb nyári blockbuster előzetesének járó díjat is. 

A legjobb animációs filmnek járó díjat a Toy Story 4 előzetese kapta, a vígjátékok között pedig a Charlize Theron főszereplésével készült Csekély esély előzetese nyert. A legjobb dráma kategóriában a Csillag születik előzetese nyert, de ez a trailer kapta a legjobb zene és a legjobb romantikus trailer díját is. A legjobb dokumentumfilmek között a Free Solo trailere nyert, a horrorfilmek között a Mi, míg a független filmek között A kedvenc előzetesét díjazták.

Thriller kategóriában a Netflix Sandra Bullockkal készült filmje, a Madarak a dobozban előzetese győzött. Egy másik Netflix film, a Roma is nyert három kategóriában, többek között ezé a filmé lett a legeredetibb trailernek járó díj is.

A Netflix lett egyébként az előzetesek bajnoka, ők nyerték a legtöbb Golden Trailert, szám szerint 16-ot. A Warner Bros. 14, Disney 11 díjat kapott. 

Ne maradjon le semmiről!