A szakállas Amerika Kapitány menekülteket csempész át a határon

2019.07.17. 16:06

Chris Evans (Amerika Kapitány) előbb az új Star Wars-filmek rendezőjének álomszereposztással készülő filmjében, a Knives Outban játszik, aztán jön a Netflix thrillere, a The Red Sea Diving Resort, amely megtörtént katonai misszió alapján mutat be egy etióp-szudáni menekült-szöktetést.

Népirtás zajlik, de mivel Afrikában, ezért a kutyát se érdekli az egész. Kivéve Chris Evanst és maroknyi, lélegzetelállítóan bátor csapatát, akik egy elhagyott egykori búvárbázist és luxushotelt használnak menedékül ahhoz az akcióhoz, amely során etiópokkal karöltve egy csomó szudáni menekültet csempésznek át Izraelbe.

Az előzetes nem ígér túl sokat, csak egy nagy rakás sablont, meg némi #metoo előtti hozzáállást a talpig felöltözött, bátor férfiak mellett indokolatlanul köldökig nyitott felsőben és aprócska bikinifelsőben álldogáló szőke bombázóval.

A filmben Evans mellett olyan sztárok is játszanak, mint Ben Kingsley és Greg Kinnear, az író-rendező pedig a Homeland című sorozat producere, Gideon Raff lesz. A film július 31-én kerül fel a Netflixre.

Ne maradjon le semmiről!