Terror és rengeteg könny Nicole Kidman új filmjében

2019.07.25. 09:09

Új előzetest kapott az ősz egyik legjobban várt drámája, a Nicole Kidman főszereplésével készült Az Aranypinty. A film Donna Tartt Az Aranypinty című, Pulitzer-díjas regényéből készült. A könyv hatalmas siker volt 2014-es megjelenésekor: második helyen nyitott a The New York Times bestsellerlistáján, majd első lett, és 40 héten át szerepelt a tíz legolvasottabb könyv között. 

Az Aranypinty főszereplője egy fiú, a tizenéves éves Theo Decker (Ansel Elgort a Nyomd bébi nyomd!-ból), aki egy terrortámadásban veszti el az édesanyját. Bár az apja életben van, de távol él tőle, ezért egy gazdag Upper East Side-i család veszi magához (Kidman a fiú mostoháját alakítja). A fiú nem találja a helyét ebben a világban, mániákusan ragaszkodik az egyetlen tárgyhoz, ami édesanyjához köti, egy kis méretű, aranypintyet ábrázoló festményhez, amit közvetlenül a nő halála előtt néztek meg.

Az új előzetes fellebbent még néhány dolgot a sztoriról, többek között azt, hogy Theo magát hibáztatja az anyja haláláért, hogy milyen iszonyatos volt a robbantás, amiben a nő meghalt, és hogy így vagy úgy, de mindenki szomorú ebben a filmben. Az aranypintyben játszik még  Sarah Paulson, Luke Wilson és Jeffrey Wright a Westworldből. A magyar premier szeptember 19-én lesz. 

Ne maradjon le semmiről!