Akárhonnan is nézzük, a Tőrbe ejtve szereposztását idén csak a The Irishman tudja űberelni

2019.09.27. 11:02

A Netflix hamarosan látható, három óránál is hosszabb gengszterfilmjét Scorsese rendezte, a szereplők között ott van Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Domenick Lombardozzi, Ray Romano, Jesse Plemons, és Jim Norton, szóval ezt azért emberes feladat megugrani.

Rian Johnson (Looper, Az utolsó Jedik) író-rendező Knives Out (bemutató november 28.) című, Agatha Christie legjobb hagyományait felvonultató krimije jár hozzá a legközelebb: Christopher Plummer, Daniel Craig, Chris Evans, Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Michael Shannon, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford, Riki Lindhome és Jaeden Martell ANNYIRA azért nem szar névsor. A film kapott egy új előzetest is:

A sztori a következő: a milliárdos krimiírót 85. születésnapján holtan találják vidéki villájában. A partit követő napon a tett helyszínére érkezik a híres magándetektív, Benoit Blanc (Daniel Craig), akit egy titokzatos személy bízott meg a szenzációs bűncselekmény felderítésével. A milliárdos krimiírót az Oscar-díjas Christopher Plummer alakítja, a többiekre családtagok és a személyzet életre keltése várt.