Harrison Ford úgy ment kutyát, ahogy senki

2019.11.21. 09:30

Megjött az első előzetes a Harrison Ford főszereplésével készülő A vadon hívó szava című kalandfilmhez. A film Jack London 1903-ban kiadott, népszerű regénye alapján készült. A történet a 19. században, a klondike-i aranyláz idején játszódik Amerikában, amikor rendkívül keresettek voltak az erős szánhúzó kutyák. 

A regény főhőse egy Buck nevű a bernáthegyi- és juhászkutya keverék, akinek kellemes élete van egy bíró birtokán egészen addig, amíg el nem rabolják. Aranyásókhoz kerül, akik kegyetlenül bánnak vele, míg egy John Thorton nevű aranyásó (őt játssza Ford) meg nem menti, és szerető gazdája nem lesz. De hiába az átmeneti nyugalom, a megpróbáltatások még csak ezután kezdődnek Buck számára.

A vadon hívó szava az animációs filmekben tapasztaltnak számító Chris Sanders élőszereplős bemutatkozása lesz. Sanders volt a Croodék, az Így neveld a sárkányodat és a Lilo és Stitch társrendezője, és olyan rajzfilmklasszikusok forgatókönyvét vagy sztoriját írta, mint a Mulan, Az oroszlánkirály, az Aladdin vagy az 1991-es A szépség és a szörnyeteg. Animációs filmjeiért háromszor Oscarra is jelölték.

A vadon hívó szava 2020. február 20-tól látható a magyar mozikban. 

Ne maradjon le semmiről!