Készül az élőszereplős Bambi is

2020.01.24. 22:07

A Disney egy újabb klasszikus rajzfilm élőszereplős változatát készíti el, az igazi állatoknak tűnő, igazából CGI-teremtmény állatokkal készült Az oroszlánkirály után elkészül a remake az 1942-es Bambihoz is, írja a Variety.

10
Fotó: outnow.ch

A projektről még olyan sokat nem tudni: a forgatókönyvet Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) és Lindsey Beer (Sierra Burgess egy lúzer) fogják írni. Azt sem tudni még, hogy egy az egyben a Bambi újrája lesz, vagy egy afféle újragondolás, mint a Dumbo.

2019 egyik legnagyobb kasszasikere volt Az oroszlánkirály új változata, ami az 1994-es filmet élethű, de animált állatokkal gondolta újra. Az anyagi siker nem maradt el, a kritika viszont földbe döngölte a filmet, főleg azért, mert olyan hűen ragaszkodott az eredeti film cselekményéhez és beállításaihoz, mintha csak azt rajzolták volna át. Mi itt írtunk róla.

A Deadline ezzel párhuzamosan azt írja, hogy Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe) fogja rendezni és társírni a Pinokkió élőszereplős változatát is. Itt sincs sokkal több hír. Érdekesség, hogy a 2020-as berlini filmfesztiválon fogják bemutatni a Pinokkió olasz feldolgozását, amit Matteo Garrone (Gomorra, Dogman) készített, Roberto Benignivel a főszerepben.