Megérkezett az első jelenet az új Halálos iramban-filmből

2020.01.29. 10:51

Habár még a hivatalos, teljes első előzetesre várni kell, egy percet már meg lehet nézni a Halálos iramban-sorozat kilencedik részéből, amit mi magyarok valószínűleg Halálos iramban 9-nek fogunk hívni, pedig kiderült, hogy angolul, hivatalosan F9-ként kellene hivatkozni rá. Igen, mint a billentyűre.

Az előzetes január 31-én jön (az Egyesült Államokban először majd egy Miamiban szervezett koncerten lehet majd megnézni), de addig is itt ez a részlet, amiben a sorozat főszereplője Dom Toretto (Vin Diesel), és barátnője, Letty (Michelle Rodriguez) lefektetik a fiukat, Briant, és nagyon jelentőségteljesen a nyakába akasztanak egy keresztalakú nyakláncot. Még jelentőségteljesebben Letty azt mondja, hogy a kereszt miatt biztonságban lesz. Hogy mitől, azt nem tudni, mert semmi részletet nem árultak el a film sztorijáról. A szereposztásról csak annyit, hogy sikerült meggyőzni a kilencedik részhez a volt pankrátor John Cenát.

 Az F9-et Justin Lin rendezi, aki a sorozatnak a harmadik, negyedik, ötödik, és hatodik részét rendezte, illetve a tervek szerint a kilencedik után ő lesz a tizedik direktora is.

Ne maradjon le semmiről!