Ilyen Neo lesz Keanu Reevesből a Mátrix 4-ben

2020.02.06. 11:41

Megjelentek az első rajongók, bámészkodók által készített videók a Mátrix 4 forgatásáról, amelyeken megnézhetjük, hogy milyen Neo lett Keanu Reevesből 17 évvel azután, hogy a Mátrix - Forradalmakban legutóbb eljátszotta őt. Egyelőre úgy tűnik, hogy nem olyan, mint korábban. Legalábbis a levideózott forgatási napon a színész Neo ikonikus szerkói és napszemüvege helyett inkább Keanu Reeves civil külsejére emlékeztető jelmezt viselt. Vagyis farmert, kabátot, fekete sapkát és a John Wick-filmekből is ismert hosszú haj-szakáll kombót:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@chames_the_iii video ig story #keanureeves #keanu #matrix4

Keanu Reeves TheClub (@keanu_theclub) által megosztott bejegyzés,

A felvételen feltűnő, narancssárga haja miatt nem lehet nem észrevenni a film rendezőjét, Lana Wachowskit, aki az első három részt még a testvérével, Lilly Wachowskival rendezte. (Akkor még Andy és Larry Wachowski néven, de a transznemű testvérek azóta már mindketten nemet váltottak, és nőként élik az életüket.)

A Mátrix 4-et jelenleg San Franciscóban forgatják, és a tervek szerint jövőre kerül moziba, egészen pontosan 2021. május 21-én. Éppen azon a napon, amikor Keanu Reeves másik nagy sorozatának, a John Wicknek is bemutatják a negyedik részét. (Ezt a filmet még nem kezdték el forgatni.) Egyelőre egyik stúdió sem jelezte, hogy szeretné megváltoztatni a premierdátumot, szóval érdekes párharc lesz.

Hogy mit kell tudni a Mátrix negyedik részéről, kik térnek vissza a korábbi filmekből és kik maradnak ki, ebben a cikkben foglaltuk össze.  

Ne maradjon le semmiről!