Tom Cruise és csapata felmentést kapott a kéthetes karantén alól Nagy-Britanniában

2020.07.06. 11:09

A brit kormány múlt hét pénteken tette közzé azoknak az országoknak a listáját, amelyek állampolgárainak nem kell két hétre karanténba vonulniuk, miután Nagy-Britanniába érkeznek. Az Egyesült Államok ugyan nem szerepel ezen a listán, de az illetékesek úgy döntöttek, kivételt tesznek több ismert hollywoodi színésszel, többek között Tom Cruise-zal is, ugyanis szeretnék, ha újraindulnának a filmforgatások, írja a Variety.

Oliver Dowden kulturális miniszter és Cruise nemrég egyeztetett arról, hogy a színész és stábja több hónapnyi kényszerpihenő után szívesen folytatná a hetedik Mission: Impossibble film forgatását. A stáb a Variety információi szerint a Warner Bros. leavesdeni stúdiójában forgatna tovább. 

Dowden nyilatkozatában kiemelte, nem véletlenül készül olyan sok film és televíziós műsor Nagy-Britanniában, hiszen kreativitásban, szakértelemben nincs hiány, és persze az adókedvezmények is az ország mellett szólnak, és persze a helyi gazdaságnak is jót tesz, ha náluk forgatnak a külföldi filmesek. Hozzátette, egyelőre természetesen csak kisebb létszámú stáboknak adnak felmentést a kéthetes karantén alól.