Bombázók, akiket csak a gépolaj hoz lázba

2009.07.11. 20:00

Megan Foxra a Transformers 2-ben már az álcák is gerjednek, Moon Bloodgood meg egy kiborgnak vall szerelmet a Terminátor - Megváltásban. Ki a legdögösebb, robotokat is elcsábító scifi-bombázó? Adjon 10-est a kedvencének, 1-est meg annak, akit meghagyna inkább az ócskavasaknak!

1. Megan Fox

Az Angelina Jolie-hasonmásnak kikiáltott Megan igazából nem is tud motorozni - de kit érdekel, mikor a Transformers-filmekben extrém erotikusan bütyköl minden járgányt? Az első részben a sárga Chevrolet Camaróvá változó Űrdongó mellett domborított, A bukottak bosszújában meg egy motoron fekve forralja fel a hűtővizet. Shia LaBeouf mellett már a szexfüggő, gonosz álcáknak is bejön: a kutyaszerű Wheelie például pont úgy kufircolta Megan lábát, ahogy a kanos palotapincsik szokták az idióta vígjátékokban. Megan Fox FHM-es fotóiért klikk ide!

2. Moon Bloodgood

A koreai és ír géneket öröklő 34 éves színésznő volt már sztriptíztáncos a Helyszínelőkben és indián a vikinges Pathfinderben. Mivel imádja a sci-fit és az akciófilmeket, a Terminátor - Megváltásra is azonnal igent mondott, és ő lett a kiborg főszereplőbe belezúgó zsoldosnő. Mivel végig feszes katonai cuccokban rohangált, így a filmtörténet legkínosabb tábortüzes szerelmi vallomását („Olyan erős szíved van.”) is elnézzük neki. Volt egyébként egy esőben vetkőzős jelenete is, de azt a PG13-as kategória miatt ki kellett venni a filmből. Állítólag a T4 fél órával hosszabb dvd-verziójában már ez is benne lesz, a többi kivágott jelenettel együtt. Legközelebb a 2009-es Hálószobák című filmben láthatjuk, reméljük, ruha nélkül. Autóroncsok előtt pózoló, bikinis Moon Bloodgoodért klikk ide!

3. Gwyneth Paltrow

A dögös vörös Pepper Potts egyértelműen a Vasember mozifilm legjobb nője, a milliomos Tony Stark mégis mindenki mással ágyba bújt, csak vele nem. Pedig ha nincs a sajtónyilatkozatokban és robotjavításban is egyformán profi személyi titkárnő, Robert Downey Jr. elvérzik a film felénél. A sziruposabb happy endet és filmvégi csókot követelő rajongók már több tucat youtube-videót vágtak össze a két főszereplő romantikus jeleneteiből, Beyoncé- és Jonas Brothers-dalokkal kísérve. Hogy tényleg lesz-e nagy egymásra találás a Vasember 2-ben, 2010. május 7-én kiderül. Gwyneth Paltrow harisnyás-hálóinges GQ-képeiért klikk ide!

4. Carrie Fisher

Leia hercegnő a kakaóscsiga hajjal nem teremtett divatot, de a 83-as Jedi visszatérben hordott aranybikinije még 26 évvel a film után is lázba tud hozni minden geeket (az egyik Jóbarátok-epizódban Rachel is ilyet vett fel Ross kedvéért). A bikinis Leia-hasonmásverseny a sci-fi találkozók és képregényfesztiválok egyik legnépszerűbb programja, de Carrie Fischert természetesen nem ezért vettük be az összeállításba, hanem az R2D2-hoz való bensőséges viszonya miatt. A híres jelenet, amikor a hercegnő felveszi a „Segítsen, Obi-Wan Kenobi! Ön az utolsó reményünk.”-üzenetet, és betáplálja a Halálcsillag tervrajzát R2 memóriájába, már postai bélyegen is megjelent, és a kis droid a Leia-polcdíszek kötelező eleme lett. Az aranybikini egyénként a tévés műsorvezető Olivia Munn-nak és a Fanboysban Star Wars-rajongót alakító Kristen Bellnek is nagyon jól áll.

5. Janet Agren

Az idén 60 éves svéd szupermodell, Janet Agren romantikus Jack Lemmon-vígjátékokkal kezdte a színészi karrierjét a 70-es években, de utána gyorsan megtalálta őt az olasz horroripar is. A City of the Living Dead, az Eaten Alive by the Cannibals és a többi, hasonlóan vicces című B-film után az 1985-ös Vörös Szonjában szerepelt, majd egy évvel később kultstátuszba emelkedett a Hands of Steellel. A nálunk leginkább Pákó Kuerák, a halál megsemmisítő harci gépezeteként ismert VHS-klasszikus a Terminátor sikerén felbuzdulva egy gyilkolásra programozott kiborgról szól, aki 94 percnyi szívkitépés, lefejezés és lövöldözés után összejön a szőke csaposnővel, Janet Agrennel. Vizes pólós kép a színésznőről itt.

6. Cindy Morgan

Ember és gép szerelme egy másik 80-as évekbeli klasszikusban, a TRON-ban is központi téma volt. A fenti, erősen szexuális töltetű jelenetben a gyönyörű Yori (Cindy Morgan) épp azt mutatja Tronnak (Bruce Boxleitner), a mesterséges intelligenciának, hogy másfajta inputok és outputok is léteznek a kibertérben, nemcsak azok, amiket addig ismert. A gyártó Disney stúdió viszont kidobta a filmből ezt a részt, ami így csak a 20 éves évfordulóra megjelent kétlemezes díszkiadásban látható. Állítólag a színésznő az európai verzióban meztelenül látszik az utolsó 10 másodpercben.

7. Denise Crosby

Data, a Star Trek gyárilag érzelemmentes, valójában nagyon is esendő androidja többször megdobogtatta már a USS Enterprise női legénységének szívét. A Next Generation sorozatban két biztonsági tiszt, Jenna D'Sora és Tasha Yar is próbáltak vele kavarni, többnyire sikertelenül. A rajongók szerint viszont pont azok az epizódok lettek a legviccesebbek, amikben Data tényleg szerelmes lett – kábé 2 másodpercig. A fenti videóban Tasha hadnagyot, azaz Denise Crosbyt láthatjuk, ahogy félig kivillantott mellekkel próbálja a kabinjába csábítani a kisfiúsan vigyorgó kiborgot. Ilyet egyébként nem először csinált kamerák előtt, fotógaléria itt.

8. Tricia Helfer

És ha már sorozatok, természetesen a Battlestar Galactica szőke cylonja, Tricia Helfer sem maradhat ki, aki ugyanolyan dögös a felfegyverzett kenyérpirítók élén menetelve, mint Dr. Baltar hálószobájában. Ki az, aki egy ilyen koktélruhás szösziért nem árulná el az emberiség maradékát? Na ugye, hogy senki. A BSG egyébként tobzódik a szex közben világító gerincű cylonok és a földlakók között dúló szerelemben, de nem akarjuk elspoilerezni, hogy ki kivel, tessék nézni a sorozatot és olvasni a hogyvoltokat! Tricia Helfer-rajongók idén a Battlestar Galactica-tévéfilmben, 2010-ben pedig a Human Target című új sorozatban láthatják a színésznőt. Ha valakinek a fenti Tricia Helfer-videó nem volt elég, itt nézelődhet tovább.