Ma mutatják be Antal Nimród 3. thrillerét

2009.12.04. 11:31 Módosítva: 2009.12.04. 11:31
Amerikában péntektől, nálunk január 28-tól látható Antal Nimród tavaly augusztusban elkészült zsaruthrillere, A szállítmány (Armored).

Az Armored című film főszereplői  Matt DillonLaurence Fishburne, és Jean Reno. Hogy milyen érzés volt 2008 nyarán ennyi sztárral együtt dolgozni? "Olyan szempontból unalmas, hogy senki nem vitázott senkivel, nem ment el felesleges energia konfliktushelyzetek kezelésére - mondta az utómunka után az Indexnek a rendező, aki régen Jean Reno- és Matt Dillon-fan volt. "Mikor láttam, milyen kedvesek, szerények, elmúlt a félelmem. Ez külön hasznos, amikor olyanokat kell kérned, hogy vérben, porban fetrengjenek."

10 millió dolláros szállítmányért megy a küzdelem a filmben. Két pénzszállító autó mellett hat főszereplő áll a középpontban, köztük Columbus Short, Jean Reno, Laurence Fishburne és Matt Dillon. A Hősökből is ismert Milo Ventigmilia pedig rendőrt alakít. Amit kiderítettünk még, hogy a csavar történetben a 25. percben várható. Az egyik producer Sam Raimi, a Pókember 1-3. rendezője.