Kiosztották a pucér Oscart

2010.03.05. 11:33 Módosítva: 2010.03.05. 12:49
A Mr Skin nevű, nyíltan hímsoviniszta honlap 1999 óta választja ki a film- és tévévilág éves terméséből a legjobb meztelenkedős jeleneteket, melyekben egy közös dolog van: férfi csak elvétve akad rajtuk.

A többek között a Felkoppintva című filmben is megidézett pucérnős-filmes adatbázis (mert ez az alapvető célja az oldalnak, azaz rendszerezni az összes filmben és sorozatban látható meztelen jeleneteket) idei szavazásán Eva Amurri, Susan Sarandon lánya két díjat is nyert.

A tavalyi év Legjobb újonc pucérnője Jessica Blank lett, aki az HBO-n hamarosan bemutatásra kerülő Író és kamuhős (Bored to Death) című sorozatban mutatta meg másodlagos nemi jellegeit, és mosolygott is hozzájuk nagyon kedvesen. A Mr Skin külön díjaz szinte mindent, így Eva Mendes valóban formás hátsója lett az év Legjobb pucér segge (a Spirit című, egyébként meglehetősen felejthető képregényadaptációban villantott Mendes kisasszony).

A Legjobb mellek tulajdonosa az oldal gazdája szerint Alice Eve, aki a Crossing Over című, bevándorlásügyi hivatalos krimiben szaggatja le magáról a textilt és veti alá magát Ray Liotta minden kívánságának. Az Index véleménye szerint Eva Amurrinak kellett volna nyernie ezt a kategóriát is, ráadásul meggyőző fölénnyel, így hivatalosan is tiltakozunk a végeredmény ellen (újraszámlálást!) Eva Amurri már említett két díja közül az egyik a Legjobb tévés pucérkodós jelenet volt, míg a másik a Híres anyák dögös lányai versenyben született.

A Legjobb filmes pucérkodás a honlap szerint a Powder Blue című filmben látható, ebben az Ütközésekre feltűnően hajazó filmben Jessica Biel gyanúsan hiteles sztriptízt lejt, lehet, ezzel kereste a kenyerét a hollywoodi karrier előtt. A Legpucérabb sorozat díját idén a Kaliforgia kapta, aminek szinte nincs is olyan epizódja, amiben ne lenne legalább egy pucér jónő. Mondanunk sem kell, hogy Eva Amurri is szerepel benne. Az év Legpucérabb mozifilmje a Spread lett, amiben Asthon Kutcher dzsigolója dug meg minimum négy nőt, köztük Anne Heche-t, aki a Legdögösebb negyvenes kategória nyertese lett, nem véletlenül.

A kisebb díjak között találjuk meg Helen Mirren életműdíját, aki fiatalkorában többet láthattunk ruha nélkül a filmvásznon, mint abban, illetve a Legjobb szoptatásért járót is, amit Heather Graham csészealj nagyságú mellbimbóudvara (areola) nyert meg a Másnaposokban - nem tudni, milyen ellenfeleket utasított maga mögé. Az Egyszer fent... Inkább lent című űberprosztó vígjátéksorozat egyik szereplője,  Katy Mixon, illetve az ő testdublőre lett az év Legjobb melldublőre, Willa Ford kapta meg az év Meztelen vízisízésért járó elismerést a Péntek 13 remake-ért, Betsy Rue (Véres Valentin 3D) pedig a Legjobb 3D-s pucérkodás kategóriában örülhetett.

Mr Skin alapos ember, hiszen még arra is odafigyelt, hogy az olyan obskúrus kategóriákban is szülessen nyertes, mint a Legjobb szemüveges pucérnő (Paz de la Huerta - Limits of Control), a Legjobb bozont (Rebecca Creskoff - Neki áll a zászló) vagy a Legdögösebb mainstreamre átnyergelt pornós (Sasha Grey - The Girlfriend Experience). Másnak azt hiszem eszébe sem jutna díjat adni a Legjobb csöcsök egy üvegasztalon kategóriában, de szerencsére neki igen, így Melissa Jones (Butterfly Effect: Revelations) is kapott egy szobrot (?) A végére maradt az egyetlen nem pucér díj, az év Legdögösebb tevepatája kategóriában Odette Yustman (Unborn) bugyis flangálása lett a nyertes.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport