Ki legyen a jócsaj a Transformers 3-ban?

2010.05.26. 16:22

Megan Fox kilépett a Transformers 3-ból, mert szerinte Michael Bay rendezési stílusát Hitler is megirigyelhetné. A stúdió bugyimodellekkel, vagy a Kvantum csendje óta csak blockbusterekben szereplő Gemma Artertonnal pótolná a színésznőt. Döntsön az olvasó: melyik bombacsaj fusson az óriásrobotok elől.

0. Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley450

A Comingsoon, a Deadline, és a többi vezető moziblog szerint a 23 éves angol bugyimodell, Rosie Huntington-Whiteley már szinte biztos befutónak számít a Transformers 3 főszerepéért küzdő Megan Fox-utódok között. Színészi képességei ugyan kimerülnek a Victoria's Secret Fashion Showban elsütött csábos pillantásokban, de 2011-ben Jennifer Aniston és Adam Sandler romantikus vígjátékában, a Just Go with Itben is láthatjuk majd.

1. Gemma Arterton

gemma1

A Movieweb és más moziportálok korábbi cikkei szerint Megan Fox szerepére a 24 éves angol Bond-lány volt a legesélyesebb. Gemma Arterton a Kvantum csendje előtt nem volt túl ismert Hollywoodban, de miután összejött a 007-essel, és a Goldfinger legszebb gyilkosságára utalva arany helyett olajba mártott testtel otthagyták Daniel Craig ágyán, azonnal az A-kategóriás sztárok közé katapultálta magát. Pár hete a Titánok harca 3D-ben láthattuk, mint főhőst pátyolgató istennőt, legutóbb pedig a Perzsia hercegében tűnt fel, hastáncosnőket idéző keleti ruhákban. 2009-ben megkapta a brit Empire díjat a "legjobb újonc" kategóriában, tehát hivatalosan színészi tehetsége is van.

2. Scarlett Johansson

scarlett johansson1 sm

A 25 éves Scarlett Johansson az IMAX-vászonra való dekoltázsa mellett több okból is minimum félpályás előnnyel indul a pót-Megan Foxok között. A Vasember 2-ben alakított Fekete Özveggyel belőle is valódi akciósztár lett (legközelebb, ha minden igaz, a 2012-es Bosszú angyalaiban láthatjuk viszont), és már 2005-ben is végigugrált egy robbanásokkal telepakolt Michael Bay-porpcornmozit, A szigetet. Reménykedjünk.

3. Miranda Kerr

Az ausztrál bugyimodell, Miranda Kerr a Movieweb szerint szintén esélyes a Transformers 3 női főszerepére. Színészmúltja nincs, a rajongói leginkább a Victoria's Secret Fashion Showból és persze a magazinok címlapjáról ismerhetik. 27 éves, és egyszer már felbukkant az Így jártam anyátokkal című CBS-tévésorozatban. 2008 óta Orlando Bloommal kavar, pár napja topless fotósorozat jelent meg róla az i-D magazinban.

4. Bar Rafaeli

Bar Rafaeli2

Leonardo Di Capiro exbarátnője a Movieweb szerint szintén a Transformers 3-ba castingolható szupermodellek között van. Izraelben született, 25 éves, és tavaly Young Hollywood Awardot kapott, bár a Pick Up című sorozata állítólag bűnrossz. "Tökéletes mellek, megközelíthetetlenül szép ívű fenék, mély szemek és harapnivaló száj" - olvashattuk róla tavaly ilyenkor a Velveten. Óriásrobotok elől menekülő, színészi képességek nélküli főhősnőnek tehát ideális. Szeptemberben a Session című pszichodrámában láthatjuk.

[2]

5. Brooklyn Decker

A 23 éves ohiói fürdőruhamodell a kifutók többi sztárjához hasonlóan hollywoodi mellékszerepekkel akarja aprópénzre váltani meggyőző testi adottságait, de nem kapott nagy lehetőséget eddig. Deckert a sorozatrajongók a Chuck és a Betty, a csúnya lány egy-egy epizódjában láthatták domborítani. Tavaly összeházasodott Andy Roddick teniszezővel, idén májusban pedig ő lett a Maxim magazin szerint a világ második legdögösebb nője, egyedül a Kids' Choice Awardon zöld takonnyal arcon lőtt Katy Perry előzte meg a szavazáson.

6. Olga Kurilenko

olga200

A Gemma Aterton utáni második kevenc Bond-lányunk a 31 éves ukrán bombázó. Ugyan nem szerepel a lehetséges Megan Fox-pótlékok között, de tény, hogy nagyobb színészi múlttal rendelkezik, mint a fenti három bikinimodell együtt. Olga Kurilenko már a Hitman című közepes játékadaptációban ledobta a textilt, és rámászott a főhősre. Aztán a Max Payne - Egyszemélyes háborúban és a Kvantum csendjében adtak fegyvert a kezébe. Mozis karrierjét egyébként 2005-ben kezdte Franciaországban: a L'annulaire című korhatáros drámával díjat is nyert a brooklyni filmfesztiválon, a Párizs, szeretlek!-ben pedig vámpírként csapott le Elijah Woodra és a horrorfilmveterán Wes Cravenre. Augusztusban a Centurionban láthatjuk viszont mint dögös amazont, a The Cross című scifi után pedig két másik filmben is felbukkan.

7. Mila Kunis

milakunis450re

Van még egy fegyverfetisiszta ukrán bombázó, aki szerintünk simán beugorhatna Megan Fox helyére: a 83-as születésű Mila Kunis, aki már 12 évesen szerepet kapott a Baywatchban és a Piranha csak dvd-n kapható gagyiváltozatában. A 8 évadot megélt That '70s Showban nyújtott alakításáért két Young Star-díjat is bezsebelt, amit 2002-ben megfejelt egy Young Hollywood Awarddal. Mila Kunis vígjátékokban és akciófilmekben is profi, hawaii vendéglátósként (Lepattintva) és ukrán bérgyilkosként (Max Payne) ugyanúgy imádjuk.

8. Emilie de Ravin

deravin200

Míg Sixx kolléga kedvenc Katinkája, Evangeline Lilly 31 évesen kicsit már túlkoros lenne óriásrobotok elől menekülő egyetemistának, a Lost szöszije, a két évvel fiatalabb Emilie de Ravin tökéletes a szerepre. Minden mellette szól: babaarca és jó mellei vannak, sokszor tartott puskát a kezében, ráadásul már végigrohant pár filmet, amiben lúzer srác a főszereplő: a 2005-ös Santa's Slayben ő tette hidegre a sorozatgyilkossá változott Mikulást. 2006-ban a többi Lost-szereplővel együtt Emilie De Ravint is díjazta az amerikai színészszakszervezet, a Screen Actors Guild.

9. Jessica Alba

jessica-alba-200

Ha akciófilmeken edződött, jó mellű és az Oscar-díjtól távolabra eső színésznőre van szükség, Jessica Alba is tökéletes választás lehet. A 29 éves bombázó, akinek bérelt helye van a CQ, a Forbes, az Empire és az összes többi magazin  "legdögösebb csajok" toplisitáján, eddig olyan filmekben ugrott, lőtt, futott és búvárkodott, mint a Sin City, a Fantasztikus négyes 1-2, A tenger vadjai és a Dark Angel tévésorozat. Legközelebb Robert Rodriguez várva várt B-filmjében, a Machetében láthatjuk Danny Trejo forradalmár szeretőjeként, és elvileg valamikor készülne egy Sin City-folytatás is, amiben a sztriptíztáncos Nancy bosszút áll Hartigan nyomozó haláláért. A színésznőnek egyébként nemrég született gyereke Cash Warren producertől, akivel 2008-ban házasodtak össze.

I0. Lindsay Lohan

lohan

A 24 éves botránykirálynő azért került be a listánkba, mert 2005-ben már egy beszélő autóra gerjedt (Kicsi kocsi - Tele a tank), bár ellene épp letartóztatási parancsot adott ki a kaliforniai bíróság, mert Cannes-ban bulizott, mikor a tárgyalásán kellett volna lennie. A 90-es évek ikercserés családi vígjátékainak sztárja az Aranymálnától az MTV Aranypopcornjáig számos díjat begyűjtött, az I Know Who Killed Me című, csúfosat hasaló sztriptízdrámájával és az egyéb celluloidhulladékokkal elkövetett bűneit talán a Machetében játszott pisztolynyalogató bérgyilkos-apácával teheti jóvá a mozinézők szemében.