Neten Lindsay Lohan sztriptízfotói

2007.07.11. 19:27
Felkerült a netre néhány kép abból a horrorfilmből, amiben Lindsay Lohan sztriptíztáncosnőt játszik. A huszonegy éves sztár a szereppel színésznői tehetségét szeretné megmutatni, és Oscarra vágyik.

Lindsay Lohan, a Kicsi kocsi - Tele a tank és az Egy hisztérika feljegyzései főszereplője, sztriptíztáncosnőnek állt legújabb filmjében, ami két hét múlva debütál az Államokban. Az I Know Who Killed Me című horror vetkőzős jelenetéről most pár fotó a netre is felkerült, és a színésznő fehérneműs vonaglásának néhány részlete a Youtube-on is megtekinthető.

"Oscart szeretnék"

"Ebben a filmben vállaltam először szexjelenetet - nyilatkozta a huszonegy éves Lohan a WENN hírügynökségnek. - Ezzel a szereppel szeretném bebizonyítani, hogy kibaszott jó színésznő vagyok, ugyanis egész életemben ezt csináltam. A sajtó meg leszállhatna rólam, mert zavarnak a munkámban. Azt szeretném, ha végre jelölnének Oscarra, és megkapnám a díjat. Arra vágyom, hogy ne csak a kicsapongásaimról ismerjenek."

Pedig Lohannak már a forgatás sem ment botránymentesen, decemberben emailben kurvázta le a sztriptíztáncosnőket, miután leckéket vett néhány profitól. A levél persze kiszivárgott, és a színésznőnek bocsánatot kellett kérnie a szakma képviselőitől.

Minden pomponlánynak meg kell halnia

A horror rendezője Chris Sivertson, akinek olyan filmek szerepelnek a repertoárjában, mint az IMDb-n három ponttal honorált Minden pomponlánynak meg kell halnia (All Cheerleaders Must Die), vagy a Legjobb rablások (Best of Murders).

Az I Know Who Killed Me-ben Lohan mellett egy ismert színésznő, a Szenvedélyek viharában című romantikus drámával befutott Julia Ormond kapott szerepet.