Judit
-2 °C
8 °C

Antal Nimród a 'kiválasztott' Los Angelesben

2004.11.03. 17:16
Kapcsolódó cikkek (1)
A European Film Promotion "Az európai mozi új arcai" címmel nyújt bemutatkozási fórumot az Oscar-nevezés előtt fiatal filmeseknek a Los Angeles-i Filmfesztiválon. Az idei tíz kiválasztott között van Antal Nimród és a Kontroll - tájékoztatta az Indexet a Magyar Filmunio.
A november 4-én kezdődő 18. Los Angeles-i Filmfesztiválon az európai filmek promóciójára szakosodott nemzetközi szervezet, a European Film Promotion (EFP) idén új programot indít útjára "Az európai mozi új arcai" címmel. A program, amin a Magyar Filmunió EFP tagsága folytán, Magyarország a Kontrollal vesz részt, célja, hogy a rangos fesztivál közönségének, a szakma, valamint a sajtó képviselőinek figyelmét az európai filmművészet fiatal tehetségeire irányítsa.

A Los Angeles-ben megrendezett mustra Hollywood, valamint az Oscar és Golden Globe jelölések közelségének köszönhetően jól időzített alkalom, hogy az álomgyár kitekintsen az európai filmkészítés kiemelkedően sikeres alkotásaira.

A 22 ország filmpromóciós szervezeteit tömörítő hamburgi székhelyű EFP a világ legnagyobb fesztiváljain különböző programokkal van jelen. Berlinben ifjú filmcsillagokat, Cannes-ban ígéretes producereket, Karlovy Vary-ban a tekintélyes Variety hetilap kritikusainak kedvenceit, Pusan-ban elismert európai filmrendezőket állít a reflektorfénybe. A Magyar Filmunió 2001 májusától tagja az Európai Unió MEDIA Plus Programja által támogatott közös európai promóciós szervezetnek, aktívan vesz részt az EFP rendezvényein.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!