Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Osztrák bodybuilder játssza Schwarzeneggert

2005.01.10. 11:25
Osztrák, testépítőből lett színész, és szívesen becézi dagadó izmait "az én kis Alpokomnak". Más nem is játszhatná el Arnold Schwarzeneggert, csak Roland Kickinger.

A fiatal színész a nyolcvanas években a Conan, a barbár hatására kezdett el testépítéssel foglalkozni egy bécsi edzőteremben.

Azóta sok év telt el: néhány hét múlva az amerikai A&E csatorna levetíti a See Arnold Run című filmet, ami Schwarzenegger kalandos pályáját mutatja be, Kickingerrel a főszerepben.

Roland Kickinger
Kickinger mint Schwarzenegger
Kickinger szülőhazájában megszerezte a Mr. Ausztria címet és állítása szerint jóban van Kalifornia kormányzójával.

Néhány napja egy, az osztrák tévének adott interjúban kijelentette, hogy évek óta bálványozza Schwarzeneggert, és ezzel a szereppel nagy álma vált valóra.

Testépítő, bevándorló

"Amit Arnold tett értem és a többi testépítővel és bevándorlóval, egyszerűen lenyűgöző" - mondta. "Én vagyok a legnagyobb rajongója."

A harminchat éves Kickinger 1995-ben költözött Kaliforniába és nemrég kapta meg az amerikai állampolgárságot - ebben is követi Schwarzeneggert, aki 1984-ben szerezte meg a letelepedéshez szükséges papírokat.

A fiatal bodybuilder kezdetben azzal kereste a kenyerét, hogy a turistáknak mutogatta izmait - egy befeszítéssel három dollárt keresett. Filmes karrierje a Halálos fegyver 4-ben indult, ahol Mel Gibson oldalán tűnt fel egy pillanatra.

A See Arnold Run-ban az idősebb, kormányzóságért induló Schwarzeneggert a német Jürgen Prochnow (A tengeralattjáró) alakítja. A filmet az Amerikai pite 2-t is jegyző James B. Rogers rendezte és január végén láthatják az amerikai tévénézők.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.