A chicagói garázsban meglepetésellenfél várta Batmant

2007.06.22. 18:04
A Madárijesztőnek saját bűnbandája lesz, és még Batmant is lenyomja egy emeletes garázsban, állítja egy rajongó.

Az ír színész korábban azt nyilatkozta, az általa életre keltett Madárijesztő biztosan nem szerepel Christopher Nolan második denevérfilmjében, a The Dark Knightban. Cillian Murphy neve valóban nincs ott sem az imdb.com, sem más filmes oldalak előzetes Batman-stáblistáján, ám a superherohype.com egyik olvasója lefotózta a film chicagói forgatásán.


"A Madárijesztő furgonos bandája tárgyalni próbál néhány jólöltözött gengszterrel, egy nagy garázsépület legfelső emeletén" írja a rajongó az akciójelenet felvételeiről. - A kedélyes esti társalgásnak néhány pisztolylövés, és Batman betoppanása vet véget, aki Scarecrow-val a banditák furgonja mellett pofozkodni kezd, de a Halloween-jelmezes doktor ezúttal is bevet valami házi készítésű trükkös gázt, így a denevérruhás a földön végzi."

A Madárijesztő főgonoszokhoz igen méltatlan körülmények között fejezte be pályafutását a Batman: Kezdődik!-ben: a film legszürkébb mellékszereplője, Katie Holmes lőtte meg egy sokkolóval, majd egy ló vágtatott el vele az éjszakába. Viszont ha Cillian Murphy karaktere, Dr. Jonathan Crane valóban visszatér a folytatásban, Bruce Wayne-nek Joker és a gothami maffiafőnök, Salvatore Maroni mellett egy harmadik gonosztevő is megkeseríti kettős életét.